Home
Over ons

Over ons

Waarin onderscheidt Bouw Technokracht zich? Wij gaan voor een persoonlijke benadering, waarin we samen met de kandidaat op zoek gaan naar de intrinsieke motivatie.

Door in kaart te brengen wat de intrinsieke motivatie van de kandidaat is, kan er een juiste match gevonden met een werkgever. Ons doel is om de medewerker gelukkig te maken in zijn of haar functie.

Het meedenken met zowel werkgever als werknemer blijkt een essentieel onderdeel te zijn van een succesvolle samenwerking. Door actief te achterhalen wat beide partijen willen bereiken kan het beste resultaat worden behaald.

Onze Missie

Bouw Technokracht is een specialist in het bemiddelen en opleiden van flexibel personeel in de bouw en techniek.

Wij zien het als onze missie de juiste verbinding te leggen tussen werknemer en werkgever. Zo kunnen we vanuit een flexibele werkrelatie door bouwen naar de toekomst. Dit bereiken we door onze interesse in wie jij bent, wat jij kan en waar jouw ambitie ligt.

Met deze werkwijze bereiken we een langdurige werkrelatie. Zo helpen we opdrachtgever en kandidaat verder voor de toekomst.

Onze Visie

Bouw Technokracht specialiseert op kwaliteit en niet op kwantiteit

Bouw Technokracht blijft een kleinschalige organisatie. Elke werknemer en elke opdrachtgever hebben een vaste contactpersoon vanuit Bouw Technokracht. Daarnaast streeft Bouw Technokracht ernaar bij elke opdrachtgever toegevoegde waarde te leveren op kwaliteitsniveau.

Transparant

Eerlijk

Direct

Menselijk

Onze kernwaarden, het DNA van ons handelen

Transparant

Eerlijkheid duurt het langst is ons motto. Zaken als werkwijzen, processen en tariefsopbouw zijn bij ons transparant zodat je altijd weet waar je aan toe bent; helder en duidelijk.

Eerlijk

Eerlijkheid is het uitgangspunt van ons handelen en onze dienstverlening. Een eerlijke prijsstelling, eerlijke verwachtingen richting opdrachtgevers en een eerlijke behandeling van de arbeidskrachten met wie wij samenwerken.

Direct

Wij houden van directe en open communicatie. Afspraak is afspraak. Daarom zeggen wij bij Bouw Technokracht Nederland waar het op staat en doen geen loze beloften.

Menselijk

Wij werken met personen. Jij bent de basis van onze dienstverlening. Daarom behandelen wij iedereen gelijk, zonder uitzonderingen. Of het nu een klant is of een arbeidskracht. Iedereen wil een gelijke eerlijke oprechte behandeling met als doel samen aan een mooie relatie te werken en onze dienstverlening zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Constante groei en verbetering zijn een dagelijkse focus in al onze acties en activiteiten. Alleen samen behalen we het maximale resultaat.

Ons team

Operationeel Manager Johannes van den Berg
Account Specialist Albertine van den Berg - Kaptijn
Backoffice Medewerker Tycho Fransen
Accountmanager / marketeer Gerrit-Jan Bakker