Home
Tip ons verdien

TIP ONS & VERDIEN

Bij Bouw Technokracht zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde schilders om ons team te versterken. We geloven dat de beste aanbevelingen vaak komen van mensen zoals jij, die ons werk en onze waarden kennen. Daarom hebben we een beloningsactie opgezet voor iedereen die ons helpt een nieuwe schilder aan boord te krijgen.

Hoe werkt het?

Ken jij een vriend(in), kennis of familielid die een ervaren schilder is en graag aan de slag wil? Laat het ons weten!

Tip ons je Verfmaatje: Stuur ons via WhatsApp of e-mail de contactgegevens van de schilder die jij aanbeveelt. Zorg ervoor dat je hen ook vertelt over de mogelijkheid om bij ons te solliciteren.

Onze Selectieprocedure: Wij nemen contact op met jouw aanbevolen schilder en nodigen hen uit voor een sollicitatiegesprek. Als zij voldoen aan onze criteria en we besluiten hen aan te nemen, gaan we over tot de volgende stap.

Beloning: Zodra jouw aanbevolen schilder succesvol vier weken bij ons in dienst is, ontvang jij een €100 kadobon naar keuze!

Waarom deelnemen?

Deze actie biedt jou de mogelijkheid om jouw netwerk te helpen terwijl je zelf ook beloond wordt. Door deel te nemen:

Help je netwerk: Geef iemand in jouw kring een kans op een nieuwe baan en een bloeiende carrière bij Bouw Technokracht.

Verdien jij een beloning: Voor jouw hulp en goede tip belonen wij jou met een kadobon ter waarde van €100, die je kunt besteden waar je maar wilt.

Voorwaarden

  • De aanbevolen schilder moet een vriend(in), kennis of familielid zijn.
  • De aanbevolen schilder moet succesvol vier weken bij ons in dienst zijn.
  • Na deze periode ontvang jij een kadobon ter waarde van €100 naar keuze.
  • Deze actie loopt tot 1 juli 2024.

Doe mee en tip ons vandaag!

Deze kans is een win-win situatie voor iedereen. Jij helpt iemand in jouw netwerk aan een baan en ontvangt daarvoor een mooie beloning. Mis deze kans niet en stuur ons vandaag nog jouw tip!

Voor meer informatie of om je aanbeveling door te geven, kun je contact met ons opnemen via gerritjan@bouwtechnokracht.nl of 0527-748118.

We kijken ernaar uit om jouw verfmaatje te ontmoeten en samen te werken aan een kleurrijke toekomst bij Bouw Technokracht!

Pagina delen